Oplæg og Workshops

Hvad har du lyst til at lære mere om?

Kontakt mig for at aftale hvordan vi skræddersy et oplæg til jeres udfordringer. 

Jeg afholder fysisk og online undervisning og facilitering om projektudvikling, fundraising og projektledelse og evaluering.

Nedenfor kan de se nogle af de oplæg jeg jævnligt holder for foreningsfrivillige, ildsjæle, medarbejdere, iværksættere og mange andre.

Min undervisning indeholder altid øvelser og sparring, for det er gennem egne og andres erfaringer vi lærer bedst. 

 

Fundraising som iværksætter – De 3 vigtigste skridt

Kan man overhovedet søge midler som iværksætter? Ja, det kan man godt, og i denne workshop får jeg iværksættere, SMV’er eller ildsjæle godt i gang med at søge midler som en måde at udvikle deres forretning på. Igennem oplæg og øvelser vil I komme til at arbejde med hvordan I udvikler jeres ide til et projekt der kan blive støtteberettiget, og hvordan I laver en god projektbeskrivelse. Vi skal også arbejde med fondsresearch og hvordan du matcher dit projekt med de rette fonde og tilskudsmuligheder.

Bliv bedste venner med budgettet

Hvorfor skal man overhovedet lave et projektbudget? For mange er den største udfordring ved at lave et projekt, at finde ud af hvor mange penge man egentlig skal søge om. Men det behøves ikke være så svært at lave et godt budget. Jeg vil vise hvordan man med nogle skarpe spørgsmål og en simpel model kan bygge et detaljeret budget, der i øvrigt også kan være et fremragende planlægningsredskab. 

 

Søg midler til den grønne omstilling

Er I en gruppe erhvervsdrivende der er interesseret i at søge midler til den grønne omstilling og bæredygtige initiativer? Så vil jeg fortælle jer om mulighederne for at søge EU og andre offentlige midler, og hvordan I bedst kommer i gang. 

 

 

Fundraising

Du har den gode projektide, og nu skal det finansieres.

Projektledelse

Du har den gode projektide, og nu skal det finansieres.

Oplæg og Workshops

Du og dine kollegaer har brug for indspark til hvordan man skaffer finansiering og laver god projektledelse.