Om Projektrådgiveren

Jeg brænder for at lave gode projekter og skabe gode samarbejdsprocesser fra projektets start til slut. Jeg konkretiserer ideer til handling og får krøllede ideer til at passe ind i excel ark og teknisk krævende ansøgningsskemaer.

 

Projektrådgiveren ejes og drives af Stine Skøtt Thomsen.

Jeg har 15 års erfaring som projektudvikler, fundraiser og projektleder i internationale NGO’er, danske interesseorganisationer og kommuner. Her har jeg med succes sikret midler fra multilaterale og bilaterale institutioner (FN, Verdensbanken, det hollandske, norske og svenske udenrigsministerium) og private fonde og offentlige puljer.

Dertil kommer en en omfangsrig erfaring med fundraising til og projektledelse af EU finansierede projekter. Jeg har arbejdet med Struktur- og Socialfondsprojekter, LAG projekter og indsatser finansieret af EU instrumenter såsom ECHO, DEVCO, EIDHR og Erasmus.

Jeg har ledet projekter med komplekse partnerskaber der spændte over tre kontinenter, og jeg har ledet EU projekter både i Danmark og internationalt.

Med min brede erfaring inden for mange typer af donorer og fonde, tilbyder jeg kunden en velfunderet forståelse for hvordan man formulerer et projekt, så det lever op til en fond eller donors krav og ønsker.

Som uddannet facilitator tilbyder jeg kunden en sikker hånd om koordineringen af projektets interessenter, og eksekveringen af en samarbejdsproces der har fokus på at skabe resultater.

Skriv eller ring til mig for en uforpligtende snak om hvordan jeg kan hjælpe dig og dit projekt videre.

Mail: stine@projektraadgiveren.dk
Tlf: 25 88 48 58

Hvis du vil vide mere om min erfaring, så er du velkommen til at kigge på min profil på LinkedIn.