Så det er bare om at komme i gang med at søge pengene, og du kan læse mere om hvilke fonde der støtter hvilke projekt ideer længere nede på siden.  

Har du, din forening eller virksomhed en god ide, men I ved ikke helt om den passer ind til puljerne her på siden, så kontakt mig. Så tager vi en snak om jeres ide, og om hvordan I på en overbevisende måde kan formidle den til fondene. Og har I ikke tiden til at skrive ansøgningen, så klarer jeg det for jer. 

Har du fået mod på at gå videre med nogle af fondene nedenfor, så kontakt mig for et uforpligtende møde på stine@projektraadgiveren.dk. Så finder vi sammen ud af hvordan I bedst kommer i gang.

Nogle af de fonde der har deadline snart kan du læse om her:

Friluftsrådet – Søg tilskud til at skabe bedre adgang til naturen – Ansøgningsfrist 15. maj 

Her kan du søge om tilskud fra Udlodningsmidler til Friluftsliv til projekter, der skaber bedre adgang til naturen. Ansøgningsfrist 15. maj. Der kan søges om tilskud på mellem 20.000 og 200.000 kroner. Læs mere her.

LAG-SØM midler til udvikling af erhvervsfremme og rammevilkår på Syd, Øst og Midtfyn – Ansøgningsfrist 1. april

Er du iværksætter eller mikrovirksomhed, der ønsker at udvikle sin forretning, eller er I en forening eller organisation, som vil skabe bedre vilkår i Svendborg, Nyborg og Faaborg-Midtfyn kommuner? Så er der gode muligheder for støtte hos LAG-SØM. Læs mere her.

Kulturregion Fyns pulje “Visuel Kultur – til projekter for børn og unge på Fyn i 2020” – Ansøgningsfrist 23. marts

Har du en fantastisk idé til et børne- og ungeprojekt, der kan skabe synergi mellem og/eller udvikle eksisterende eller nye fritidstilbud, talentinitiativer og uddannelser med fokus på visuelle udtryksformer? Så kan du ansøge om et beløb op til 150.000.-. Læs mere her og find ansøgningsskema her.

Her bor vi puljen under Nordea fonden – ansøgningsfrist 1. maj og 1. august

Foreninger og organisationer i mindre danske byer (max 5000 indbyggere) kan søge op til 1 mio. kr. fra Nordea-fondens ’Her bor vi-pulje’ til det, der styrker fællesskabet i deres by. Måske en ny legeplads, et klubhus, en festival – eller noget helt fjerde. To ansøgningsrunder med frist 1. maj og 1. august. Læs mere her.

Sydfyns Elforsynings Almennyttige Fond  – Ansøgningsfrist 22. marts

SEAF støtter projekter, der er nytænkende, ambitiøse og som skaber udvikling på Sydfyn. Der er ca. kr. 1 mio. til rådighed. SEAF modtager især gerne almennyttige ansøgninger indenfor energi og miljø området – GRØNNE projekter, men de modtager også ansøgninger indenfor IDRÆT og KULTUR. Projekter skal som hovedregel gennemføres i Svendborg Kommune. Læs mere her.